Zaradite 1000 dolara dizajnirajući novi singl Linkin Parka

domination
978

Singl “Caste of Glass” s Linkin Parkovog zadnjeg albuma “Living Things” već je dobio svoju promociju u vrijeme izlaska video igre “Medal of Honor”, a sada se bend odlučio da pjesma dobije pravi oblik službenog singla i da se za dizajn pobrine bilo tko na fanovskom javnom natječaju.

Mike Shinoda i društvo traže umjetnike, ilustratore, slikare i dizajnere da šalju uratke inspirirane muzikom ili riječima pjesme, a pobjednik će se proglasiti u dvije kategorije.

Onaj tko zadobije najviše simpatija od samog benda dobit će nagradu od 1000 dolara, njegov pobjednički dizajn prodavat će se na turneji s ostalim službenim promo materijalima benda, potpisanu i uokvirenu majicu s odštampanim dizajnom, te ogomrnu promociju na svim Linkin Park službenim kanalima.

Muziku podržava

S druge strane, onaj za čiji dizajn glasa najviše fanova i javnosti dobit će 500 dolara, posebni jedinstven print dizajna potpisan od strane benda i promociju diljem Linkin Park svijeta.

Prijaviti se možete sve do 20. svibnja na stranicama Talenthouse.com, nakon čega slijedi tjedan dana glasanja, a 4. lipnja proglašavaju se pobjednici.

Muziku podržava