Yammat traži režisera za svoj novi video spot

1473

Bavite se videom ili filmom, imate najjednostavniju kućnu video montažu ili ste bili Spielbergov montažer – sasvim je svejedno; želite kreirati video spot u kojem vam nitko neće govoriti što i kako, nego ćete slušati isključivo sebe i vlastitu maštu? Onda ste upravo vi osoba koju Yammat traži.

Yammat poziva sve video i filmske entuzijaste na suradnju u realizaciji video spota za pjesmu “Plašiš me“. Scenarij, knjiga snimanja, grafika/compositing, cast iliti likovi koji su u vašoj verziji spota… – to su detalji o kojima krajnje odluke donosite isključivo vi.

U e-mailu kojeg ćete slati na yammat@yammat.com napišite par kratkih crtica o vama i pošaljite eventualno link gdje bi se mogao vidjeti neki vaš dosadašnji rad ili nekakav rad koji je i vama samima uzor i smjer u kojem biste željeli kretati naprijed u vlastitom video svijetu.

Muziku podržava

Nakon toga, bit će vam poslan i mp3 file singla “Plašiš me” i u dogovoru s vama odrediti krajnji rok u kojem ćete im dostaviti finalnu verziju vašeg uratka.

Od pristiglih radova će se potom, po skromnom sudu Yammat ekipe, odabrati i bit će službeni video spot za singl “Plašiš me”.

Poziv je od ovog trenutka otvoren za cijeli svijet i ostaje otvoren sve do 12.3.2007.

Muziku podržava
Stisni