Vlasta Popić ‘zatvara’ sezonu Akustike

1608

Iza imena Vlasta Popić ne skriva se nikakva ženskica, već punk-rock bend iz Varaždina. Upravo će nam Vlasta zasvirati u utorak, 24. travnja u Rockmarku i svojim nastupom privesti kraju drugu po redu sezonu Akustike.

Iako je skupina osnovana 2007. godine, tek krajem 2009. počinje zapaženije djelovati izvan Varaždina. Objavljuju EP izdanje “Najjača ultimativna mašina za ubijanje”, osvajaju 2. mjesto na HGF-u, glasovima publike pobjeđuju na MAK festu u Koprivnici i u konkurenciji od 370 bendova iz cijele regije ulaze u finale Jelen Demofesta.Koncertno iskustvo polako, ali sigurno s prikupljali sviraju zajedno s raznim bendovima i izvođačima (Repetitor, Goribor, Hemendex, Felon…) te su došli do brojke od 60 koncerata odsviranih u regiji, čime su stvorili čvrstu fanovsku bazu.

U veljači ove godine Vlasta Popić je objavila i svoje debitantsko izdanje “Za očnjake“, nastalo pod producentskom palicom Borisa Mladenovića. Budući da su trenutno koncertno aktivni promovirajući novi album, ulovili smo priliku ugostiti ih i na Akustici u Rockmarku kako bi nam ga i predstavili u akustičnom izdanju.

Muziku podržava

Njihovom svirkom privest ćemo kraju drugu po redu sezonu, koja ja započela sredinom listopada i tijekom koje smo na drvenoj pozornici Rockmarka ugostili niz kvalitetnih bendova, izvođača i izvođačica, kantautora i kantautorica te također obilježili i 50. izdanje Akustike.

Navratite u utorak do Rockmarka i zajedno s Vlastom privedimo kraju ovu sezonu Akustike. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Vlasta Popić – Bandcamp | Facebook

Akustika @ Rockmark – Facebook | YouTube | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava