Vlado Kuzman i The Leading Guy akustično u Tunelu

1599

Novi utorak u klub Tunel na još jedno izdanje Akustike dovodi čak dva glazbena imena – 27. siječnja pred riječkom publikom imamo priliku ugostiti Vladu Kuzmana i Simonea Zampieria (The Leading Guy).

Pa krenimo redom – Vlado Kuzman, kantautor iz istarskog srca, Buja, tek se odnedavno upustio u kantautorsko stvaralaštvo. Iza sebe ima već bogato glazbeno iskustvo – svirao je bas gitaru u raznim bendovima, kasnih ’90-ih je pjevao u bendu Miodrazi, s dvojicom prijatelja svirao je u bendu Poropati 67, a odnedavno se publici predstavlja i kao kantautor. Trenutno radi na svom prvom EP izdanju, radnog naslova “Harvest of colors”, koji će sadržavati ukupno sedam pjesama.

Društvo na pozornici i u akusticiranju pravit će mu i talijanski glazbenik Simone Zampieri, poznat po radu sa skupinom Busy Family. Odnedavno se također upustio u samostalni projekt i publici predstavio kao The Leading Guy. U iščekivanju albuma “Memorandum”, snimljenog u svega nekoliko dana u Berlinu, predstavio je i singl “Oh Sister”.

Muziku podržava

Obojica glazbenika na novom izdanju Akustike će se predstaviti s autorskim pjesmama, pa će tako riječka publika imati priliku u jednoj večeri akusticiranja uživati u čak dva nastupa talentiranih kantautorskih imena.

Početak svirke u Tunelu je u 21:30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava