[Video] Akusticiranja uz Sofie Jane i Jastuk!

510

Nedavno održana akusticiranja u zagrebačkom Rockmarku i riječkom Tunelu, uz Sofie Jane i Jastuk, također su zabilježena objektivom kamere i dobila su svoj video-oblik.

U utorak, 4. studenog, imali smo priliku ugostiti vrlo mladu i vrlo talentiranu glazbenicu – Sofie Jane. Ovu mladu američku kantautoricu sa zagrebačkom adresom preporučila nam je Nina Romić, koja ju je ugostila u sklopu programa Začarana Močvara i već nakon prvog slušanja, požurili smo pozvati je na akusticiranje u Rockmark.Sofie nam se kroz kratku polusatnu svirku predstavila u okruženju glazbenih knjiga naše male knjižare Rockmark i čuti kako uživo zvuče njene autorske pjesme, objavljene na EP-u “Honest” te pokoja obrada izvođača koji je inspiriraju. U setlisti se našao i debitantski singl “Empty Words“, koji su Runaways Production momci ulovili objektivom kamere i pripremili u video-obliku.Tjedan dana kasnije, 11. studenog u klubu Tunel ugostili smo hrvatsko-francuski duo Jastuk, kojima je ovo bilo prvo predstavljanje uživo pred riječkom publikom, a ujedno i prvo gostovanje u sklopu programa Akustika.

Zahvaljujući MojaRijeka.hr ekipi, njihovo akusticiranje u Tunelu popraćeno je kratkim intervjuom i isječcima sa svirke te oblikovano u još jedan video-izvještaj.

Dojmovi s mreža:


Fotografije s akusticiranja dostupne su u našoj Facebook galeriji.

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni