Kada proljeće krene u puni zamah, a kafići otvore svoje terase i sunčane naočale postanu neizbježni dnevni accesorize, ljubitelji glazbe dolaze na svoje sve većim brojem koncerata na otvorenom i nitko gotovo da ne razmišlja više o onim dugim zimskim večerima kada u očaju posežemo za dobrom glazbom u radijatorima ugrijanim domovima. Ne više!

Već 11. godinu zaredom jednu subotu u travnju održava se Record Store Day, globalno sinkronizirana proslava izdavaštva, glazbe, glazbenika i njihovih ‘zimskih’ aktivnosti u studijima. Budi korak ispred svih i ove godine u sklopu Record Store Daya pripremi svoje zimske zalihe jer će tvoj dom s prvim minusima u zraku postati omiljeno mjesto okupljanja tvoje ekipe.

Čitaj dalje jer smo udružili snage s imenjacima iz Muzikera i Novih boja zvuka te PDV-om i Menartom i pripremili ti poklon paket od kojeg će ti se zavrtiti u glavi!

Muziku podržava

Više od 40 tisuća komad glazbene opreme možeš pronaći u najvećem web shopu na prostoru srednje Europe – Muziker ti na svaki artikl daje garanciju od 3 godine, a ako u roku od 30 dana poželiš vratiti kupljeno, neće ti ništa reći, čak ni pitati “zašto nam to vraćaš?”

Nove Boje Zvuka možeš posjetiti u Vukovarskoj 52 gdje ćeš pronaći sve što ti uho poželi – zvučnike nakon kojih glazbu više nikada nećeš slušati na isti način, slušalice koje će ti maziti uši svojim prisustvom gdje god da kreneš, a ako si fan hi-fi lifestylea – imaju i to!

Giveaway!

Pazi sad ovo – iz PDV-a ti stiže Elementalovo “Tijelo”, Cojonesov “Resonate”, “Soundproof” Bamwisea i “Heavy Envelope – Halloween Orange Edition” Stonebridea, a Menart ti je također pripremio četiri slasna vinila – “Vrućinu gradskog asfalta” Tram 11, “Live To Vinyl At Metropolis Studios” Rag’N’Bonea, “Masters of War” Boba Dylana i “40 Trips around The Sun” grupe Toto.

Što s tim? Pa zavrti ih na svom novom gramofonu kojega ti poklanja Muziker (Audio-Technica AT-LP60USB), u koji ćeš uključiti svoje nove zvučnike iz Novih boja zvuka (Q Acoustics 3010).

Predobro da bi bilo istinito? Ma ne! Prebaci se na naš Instragram i zaigraj igru života! Makni sve đinđe s polica jer uskoro će ti trebati mjesta za sve ove uređaje.

OSVOJI GRAMOFON, ZVUČNIKE I KOLEKCIJU PLOČA! 🔥🔥🔥 . Povodom Record Store Daya, dana kada cijeli svijet danas slavi postojanje svima nam dragih vinila, udružili smo snage s nekoliko profila te smo ti pripremili poklon paket u vrijednosti od 500 eura od kojeg će ti se zavrtjeti u glavi! Prati jednostavne upute i makni sve đinđe s polica jer uskoro će ti trebati mjesta za sve ove uređaje. Svajpaj desno 👉🏻 i pogledaj što smo ti sve pripremili – poklon paket sadrži Audio-Technica gramofon, Q Acoustics hi-fi zvučnike te kolekciju ploča. 🎁 . Upute za sudjelovanje: 1. Zaprati ovaj profil 2. U komentaru ove objave označi osobu s kojom ćeš provesti sate slušajući osvojene ploče na novome gramofonu i zvučnicima 3. Stavi screenshot objave s bilo kojeg od dolje navedenih profila u svoj Instagram Story 4. Pronađi Record Store Day objavu te ponovi iste korake (zaprati i komentiraj) na sljedećim profilima: . @bojezvuka @thesassja @muziker.shop @remielemental . Ne zaboravi da moraš zapratiti sve gore navedene profile! 👆🏻 Ploče su omogućili @pdvrecords i @menart_label, gramofon je omogućio @muziker.shop a zvučnike @bojezvuka. Pobjednika ili pobjednicu ćemo proglasiti u ponedjeljak 24.4. u 17:00 sati – sretno! 🎉

A post shared by Muzika.hr (@muzikahr) on

26 Shares
Muziku podržava