Vatrine ‘Sekvoje’ kao uvod u deseti studijski album

Nakon dvije godine Vatra je objavila novu pjesmu kao najavni singl svog novog, desetog po redu albuma.

Singl “Sekvoje” inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima te željom za povratkom iz otuđenosti koja se ponekad javlja kao rezultat obične ljudske gluposti. Autor singla je Ivan Dečak, a Vatra se ponovo zaigrala na novom terenu koji je dao posve novi zvuk pjesme kakav se može čuti i u aktualnoj svjetskoj produkciji.

“Kao i sa svakim novim albumom, i s ovim koji se upravo ‘kuha’ pokušavamo stvoriti novi glazbeni planet, a opet ostati u svojoj Vatrenoj galaksiji. ‘Sekvoje’ su sjeme novog albuma, za kojeg vjerujemo da će proklijati i vinuti se do vaših srca. Do tada javljajte kako vam se (ne)čini naš najnoviji uradak. Mi si držimo palčeve”, rekao je Ivan Dečak.

Za produkciju, miks i mastering zaslužnI su stalni suradnici benda i dvojac iz Svadbasa, Jure Ferina i Pavle Miholjević. Pjesma donosi i zanimljiv spot čiju režiju potpisuje Filip Filković Philatz s kojim je Vatra već ostvarila uspješnu suradnju. I ovog su puta uspjeli vizualno nadograditi pjesmu i zadržati osobni standard svoji dosadašnjih spotova.

Muziku podržava
Stisni