Vatra napokon u studiju a i u reklami za Ford Fiestu

1614

Nakon mnogobrojnih proba Vatra slijedeći tjedan napokon ulazi u studio i započinje snimanje novog albuma koji će zadržati radni naziv “Aritmija“. Produkcije će se ponovo primiti provjereni suradnik i, kako ga vole nazvati članovi Vatre, ‘6. član benda’ – Denyken. Cijeli album trebao bi biti dovršen do kraja svibnja, a prvi, najavni singl s novog albuma, čiji naslov još ne žele objaviti, na glazbenim bi se postajama trebao zavrtjeti već krajem slijedećeg mjeseca.

U pauzi između svirki Vatru možete poslušati u TV reklami za novu Ford Fiestu u kojoj je za glazbenu podlogu izabrana upravo Vatrina pjesma “Anđeo s greškom” koja je bila prvi single s posljednjeg albuma “Prekid programa”.

A za travanj bend nam već najavljuje povratak na stage kada planiraju održati koncerte u Splitu, Bihaću, Slavonskom Brodu, Sesvetama itd, a bit će to svojevrstan uvod u promotivnu turneju novog albuma pa ćete na nastupima imati prilike čuti sasvim nove pjesme s nadolazećeg albuma.

Na osvježenoj web stranici www.vatra.hr uz informacije o bandu možete pročitati i sve novosti vezane uz snimanje albuma i događanja u studiju.

Muziku podržava