Tri dana Hrvatske Tattoo Konvencije

Promo članak
298

U samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra, od 19. do 21. svibnja 2017. održat će se Hrvatska Tattoo Konvencija – sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža.

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će se sa svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose.

Na konvenciji će osim hrvatskih majstora tetovaža sudjelovati i poznati majstori iz Slovenije, Njemačke, Meksika, BiH i Italije. Na samoj konvenciji moći ćete se istetovirati kod vašeg omiljenog majstora, a možda upravo vaša tetovaža osvoji i neku od nagrada.

Konvencija će biti upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. U subotu 20. svibnja tijekom dana održati će se radionice burleske i prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu, na kojem će vodeći make up artisti Hrvatske odabrati najbolji rad oslikavanja tijela. Dan kasnije, organizirane su dvije radionice bodypaintinga od strane naših najboljih make up artista. Tu će također biti i izbor za najljepšu Pin Up Hrvaticu, kao i izložba classic američkih auta i oldtimera.

Osim Konvencije u subotu navečer od 22 sata, organiziran je nastup najboljih svjetskih performera burleske i kabarea u sklopu Bourlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge. Ovakav program ne viđa se često u Hrvatskoj – burleska, kabare, akrobacije ispuniti će tu večer kino dvoranu SC-a!

Ulaznice za Bourlesque&Cabaret Show možete nabaviti u pretprodaji preko sistema Eventim po cijeni 180, 160 i 140 kuna, dok je cijena ulaznica za Tattoo Konvenciju 35 kuna za jedan dan i 90 kuna za sva tri dana.

Muziku podržava