The Rock Flock akustično u Tunelu!

1162

Na novom izdanju Akustike u Tunelu očekuje nas rockerko akusticiranje – u utorak, 12. ožujka pred riječkom publikom će se u akustičnom izdanju predstaviti rock trio The Rock Flock.

Skupina The Rock Flock osnovana je u lipnju 2005., i uz nekoliko izmjena u postavi konačno se formiraju u današnji oblik – Kristina Jelić na gitari, Ana Jelić na basu i Hrvoje Maratović za bubnjevima.Ubrzo objavljuju svoje debitantsko izdanje, “You can’t catch me in your collection” u produkciji Dejana Oreškovića, a s tog albuma su predstavili i singl “Mess”, za koji je snimljen video u režiji Ognjena Sviličića.

Nakon brojnih svirki i koncertnih nastupa, među kojima je i akusticiranje u Rockmarku, trojka u hladne dane 2011. godine ponovno ulazi u studio i snima EP naziva “Vikend revolucija“. S njega su već u obliku singla i pratećeg videa predstavili istoimeni pjesmu, za koju je tekst i glazbu napisao frontmen benda Tito’s Boys, Nenad Milić – Neno.

Muziku podržava

Kako su nam otkrili, uskoro možemo očekivati i predstavljanje novog singla, “Buđenje“, a kreću i na turneju po Srbiji, BIH ,Sloveniji i naravno, Hrvatskoj. Sa svojim Rockflock-mobilom svratit će i do riječkog Tunela!

Početak svirke je 21 sat, a tunelarine nema.

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava