The Replacements snimaju nove pjesme

domination
1377

Uskoro izlazi ‘Best Of’ kompilacija američkih indie legendi The Replacements, a svi znamo da takve kolekcije ne mogu biti baš čisto slaganje postojećih i već objavljenih pjesama. Tim povodom ekipa iz benda će se okupiti kako bi nakon dugih 16 godina i albuma “All Shook Down” snimili nekoliko potpuno novih pjesmama.

Frontman Paul Westerberg, gitarist Tommy Stinson i bubnjar Chris Mars, tako će ući u studio i snimiti “Message To The Boys” i “Pool & Dive” koje će se naći na kolekciji koja nosi ime “Don’t You Know Who I Think I Was: The Best Of The Replacements“, a izlazi sredinom lipnja.

Ipak, budući da je originalni bubnjar Chris Mars odustao od glazbene i posvetio se umjetničkoj karijeri, na novim pjesmama pomogao je samo u vidu pratećih vokala, a bubnjeve je odsvirao Josh Freese.

Muziku podržava

Nekakvo konkretnije ponovno okupljanje još nije objavljeno, a najavljeni box-set će pričekati s izlaskom do slijedeće godine. U međuvremenu, izdavačka kuća će raditi i na reizdavanju proširenih izdanja njihovih starih albuma.

Popis pjesama:
Takin’ A Ride
Shiftless When Idle
Kids Don’t Follow
Color Me Impressed
Within Your Reach
I Will Dare
Answering Machine
Unsatisfied
Here Comes A Regular
Kiss Me On The Bus
Bastards Of Young
Left Of The Dial
Alex Chilton
Skyway
Can’t Hardly Wait
Achin’ To Be
I’ll Be You
Merry Go Round
Message To The Boys
Pool & Dive

Muziku podržava