The Prodigy headlineri drugog dana Vip INmusica

4332

Prošlo je skoro tri godine od premijernog nastupa pred hrvatskom publikom od britanske elektronske skupine The Prodigy. Drugog dana (4. lipnja) zagrebačkog Vip INmusic festivala slijedi novi nastup i nova prilika pred ovdašnjim fanovima, koju će ovaj put morati iskoristiti maksimalno.

Status glazbenih zvijezdi, predvođeni frontmenom Keithom Flintom i mastermindom benda Liamom Howlettom, doživjeli su tijekom devedesetih.

Albumi “Experience“, “Music For The Jilted Generation” i “The Fat of the Land” te hitovi “Firestarter“, “No Good (Start The Dance)“, “Poison“, “Voodoo People“, “Out of Space“… obilježili su zlatno doba dance scene a njih instalirali na sam vrh svjetske glazbene scene.

Muziku podržava

Posljednjim albumom “Always Outnumbered, Never Outgunned” iz 2004., prvim nakon sedmogodišnje diskografske pauze, nastavili su i dalje držati kult među fanovima koji ih nikada nisu iznevjerili.

Tijekom svih godina svog djelovanja The Prodigy su bili koncertna atrakcija koja je nastupala na najvećim svjetskim festivalima, a to su ostali i danas. Velika pozornica Vip INmusic festivala pružit će im odgovarajuće tehničke uvjete i festivalski ambijent, a na The Prodigyu je da se pokažu i dokažu u pravom svjetlu kao headlineri drugog dana festivala.

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima.Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Do sada potvrđeni izvođači:
Nick Cave & The Bad Seeds
Serj Tankian
Amadou & Mariam
Dreadzone
Seun Kuti & Egypt 80
XX Teens

Atheist Rap
Ed Kuepper & Jeffrey Wegener
Jazzanova

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na stranici www.vipinmusicfestival.com

Muziku podržava