Teorijske glazbene radionice u Sax!-u

1300

Nakon odlično primljenih glazbenih radionica održanih tijekom listopada 2006. u organizaciji najbrojnije podružnice HGU, grada Zagreba i zagrebačke županije i ove godine se nastavlja s novim programima u klubu hrvatskih glazbenika Sax! Za početak su predviđene tri radionice (12.3., 26.3. i 2.4).

Raspored održavanja radionica:
12.3., 18:00 sati: Ozren Kanceljak: glazbenik i glazba – pozicija u glazbenoj industriji
Žele li glazbenici živjeti od glazbe imaju samo dva izbora: ili se dopasti nositeljima odluka državnih budžeta ili moraju uspjeti u glazbenoj industriji (tj na tržištu)… Ili se zaposliti u nekom orkestru…

26.3., 18.00 sati: Davor Rodik: kako do profesionalnog zvuka na bini i u studiju (upotreba pojačala, pedala i rackova za električne te ostale instrumente)
Cilj radionice je upoznati sve zainteresirane (profesionalce i amatere) s pravilnom upotrebom, na bini i u studiju, pojačala, podnih efekata (pedala) i rack efekata, te pravilna upotreba i spajanje istih.

Muziku podržava

2.4., 18.00 sati: Kristina Delfin: prava glazbenika na njihovim djelima, izvedbama i snimkama (autorsko i srodna prava, kolektivna i individualna prava, ugovorno reguliranje)
Ova radionica ima za cilj upoznati glazbenike s vrstama prava koja proizlaze iz stvaralačkih aktivnosti, te o načinima raspolaganja tim pravima. Osnovno poznavanje vlastitih prava pretpostavka je za dobro poslovanje svih koji su uključeni u diskografsku industriju u najširem smislu riječi, no ne i jedini.

Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a prijava je obavezna.

Prijave kao i sve binte pojedinosti možete naći na web stranici Radionice.

Muziku podržava
Stisni