Svemirko s pjesmom Tajne svemira predstavlja album Vanilija

Muzika.hr
457

Nova balkanska glazbena nada Svemirko predstavlja pjesmu “Tajne svemira” koja je ujedno i najavni singl nadolazećeg albuma “Vanilija“.

Nakon objavljenih pjesama “Zbogom proleteri” i “Noćni pokreti”, sada su objavili i spot za “Tajne svemira” koji je snimao Dario Gilja i režirao Filip Meštrović.Album “Vanilija“, zbirka je intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih synth-pop pjesma. Napisan je tijekom posljednjih zemaljskih godinu dana, a “Vanilija” je svojevrsna poruka autora, napisana iz perspektive otuđenog bića koje promatra planet, događaje i ljude te svoje razumijevanje i misli putem frekvencija i valnih duljina odašilje svim bićima na Zemlji.

Zajedno sa svojim prijateljima, članovima eklektičnog plemena modernih vračara i vračeva, Svemirko će na jesen ove godine predstaviti svoje glazbene radove i uživo na pozornicama diljem Balkana.

Ovaj album ujedno je i prvo izdanje nove glazbene etikete Više manje zauvijek, specijalizirane za izdavanje i objavljivanje isključivo iskrenih glazbenica, glazbenika i bendova čija je glazba više od nje same.

Muziku podržava