Stiže 40. izdanje Interlibera

418

Najomiljeniji sajam za sve generacije Interliber ove godine od 7. do 12. studenog obilježava jubilarno, 40. izdanje koje će popratiti poseban kulturno-glazbeni program.

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni sa više od 300 izlagača, novi naslovi i predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na izložbenim prostorima izlagača i više lokacija u sajamskim paviljonima.

Interliber

Muziku podržava

Ulaz će, kao i do sada, biti besplatan za sve posjetitelje. Prošlogodišnje izdanje sajma posjetilo je oko 130 000 zaljubljenika u knjigu za koje je organizirano preko 200 pratećih programa i dolazak stotinjak gostiju.

Atraktivnosti Interlibera doprinijet će još veći i još zanimljiviji Znanstveni kvart, posebno osmišljen dodatni sadržaj koji se organizira u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Interliber

Od ostalih zanimljivih događanja najavljujemo kviz znanja za učenike osnovnih i srednjih škola koji radimo u suradnji s Hrvatskim kviz savezom, aukciju starih i rijetkih knjiga kao i darivanje knjiga školskoj knjižnici s Hrvatskom udrugom školskih knjižničara i Zajednicom nakladnika i knjižara.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma ili na službenoj facebook stranici Sajma.

Muziku podržava