Solo album ex-pjevača Helloweena

1383

Michael Kiske, pjevač koji je s Helloween, uz ostalo, snimio i dva klasika heavy metala, “Keeper Of The Seven Keys I i II”, objavit će 19. svibnja za Frontiers Records novi studijski album pod imenom “Kiske”. Koji prema prvim najavama neće imati prevelike veze s opusom Helloweena, poglavito ne s onim iz razdoblja u kojem su snimljeni imenovani albumi, a sam Kiske ga opisuje kao duboko personalno ostvarenje koje objedinjuje sva razdoblja njegove karijere.

Također, on je album označio kao početak nove ere u njegovoj karijeri. Uz Kiskea, odsvirali su ga Karsten Nagel, bubnjevi, Sandro Giampetrio, gitare i Fontaine Burnett, bas.

Podsjećamo da je Kiske došao u Helloween 1986. godine kao devetnaestogodišnjak, otišao 1993. godine nakon fijaska s albumima “Pink Bubbles Go Ape” i “Chameleon”, a naslijedio ga je Andi Deris, dotadašnji vokal benda Pink Cream 69.

Muziku podržava

Nakon izlaska albuma “Kiske”, Frontiers Records će reizdati Kiskeov prvi solo album “Instant Clarity“, objavljen 1996. godine, a pjesmama s regularnog izdanja biti će dodana i četiri bonus naslova; jedan s japanskog izdanja, te tri nove pjesme.

Kiske“:
01. Fed By Stones
02. All-Solutions
03. Knew I Would
04. Kings Fall
05. Hearts Are Free
06. The King Of It All
07. Sing My Song
08. Silently Craving
09. Truly
10. Painted
11. Sad As The World

Muziku podržava