Slušamo playlistu odrednicu glazbenika iz Kawasaki 3P-a

Muzika.hr
3615

Zagrebačkom sastavu Kawasaki 3P bliži se četvrt stoljeća na sceni, stoga će u subotu 25. ožujka u Domu sportova održati, kako sami kažu, najveći i najvažniji koncert svoje dosadašnje karijere.

Fanovi će naravno dobiti presjek karijere kroz hitove Antonija”, “Puta madre”, “Kak si, pa tak” ili “Ni da ni ne”, a dečki su nam ovim povodom otkrili djelić glazbe koje je utjecala na njih kao ljude, ali i glazbenike:

“Većina Kawasakija je generacija rođena negdje u periodu od 1970. do 1975. godine. Za našu je generaciju glazba i bendovi koje smo slušali bila jedna od najvažnijih odrednica vlastitog identiteta. Jednako važna kao i knjige koje smo čitali, filmovi koje smo gledali ili ljudi s kojima smo se družili. U adolescenciji vjerojatno i najvažnija.

Formirala nas je kao ljude, odredila naše vrijednosti, životne ciljeve, krug prijatelja, stavove i ukus. Radeći ovu playlistu sjeli smo doma pred naše ploče i CD-e i puštali si stvari koje bi voljeli ponovno čuti, a da su nam u nekom periodu života bile važne. Većina je iz našeg formativnog perioda, kada smo mi imali između 15 i 25 godina. Ali, ima i onih u kojima smo kasnije, kao zreliji uživali.

Muziku podržava

Nisu strogo poredane kronološki, samo je po jedna stvar o jednog benda, ima i stranih i domaćih bendove, a prikupljene su od različitih članova K3P-a. Bez obzira na to, mislimo da govore dosta o našem odrastanju, životu i nama kao osobama”.

Muziku podržava