Slash nestrpljiv sa sljedećim albumom Velvet Revolvera

domination
1832

Između prvog i drugog albuma supergrupe Velvet Revolver (Guns ‘N Roses + Stone Temple Pilots) prošlo je oko 3 godine, a legendarni gitarist Slash ovoga puta najavljuje kako će bend ovoga puta sigurno imati puno kraću pauzu.

Naime, bend planira ući u studio sa snimanjem novog albuma već u travnju, odmah nakon turneje po Americi, Australiji i Europi.

“Jako sam sretan oko svega što nam se događa. Imam jako puno novih ideja, a već smo se i našli nekoliko puta da malo proradimo na tome. Ne možemo reći ‘Da, imamo već nekoliko gotovih pjesama’, ali mislim da smo na dobrom putu da složim jedan genijalan album.

Muziku podržava

U svakom slučaju, sigurno nije potrebno da opet dvije godine lunjamo po svijetu na turneji kao nakon prvog albuma, već ćemo utonuti u nove stvari i pokazati svima da smo puno dalje od onoga gdje smo bili prije godinu dana” kaže Slash, a o svom solo albumu kaže:

“Trenutno jedini napredak postoji u odlučivanju kako će sve to izgledati i s kim ću to napraviti. Sve mi je u pozadini glave, i mislim da će se ozbiljnije zakotrljati nakon novog Velvet Revolver albuma, ali ako nas išta bude usporavalo, odmah ću se koncentrirati na svoj solo uradak.”

Muziku podržava