S3ngs na Akustici u Tunelu!

886

Proslavili smo jubilarnu ‘stotku’ i nastavljamo veselo, prpošno i entuzijastično s akusticiranjem! Na novom izdanju Akustike u riječkom klubu Tunel u utorak, 25. ožujka, će nastupiti skupina S3ngs!

Iza imena S3ngs krije se zagrebačka rock skupina, koja našom scenom ‘roka’ od 2006. godine. Četvorka iza sebe ima više od stotinu nastupa diljem regije, kao i dva studijska albuma – “Moderno trijezan” iz 2010. te nedavno objavljeni “Costa S3ngsia“, koji je svjetlo dana ugledao u listopadu prošle godine i svim zainteresiranima je dostupan na download putem njihove službene stranice.Kako i sami otkrivaju, aktualni album je za razliku od prvijenca, zvukovno i žanrovski širi, raznovrsniji i melodičniji. Pjesme su nastajale kroz čitavu 2013. godinu u studiu Radiona Zvuka kod Luke Čabe, a za miks i master ove ploče zaslužan je Srđan Sekulović Skansi, a kao singlovi su predstavljene “Dođi” i “Na more“, koje su se našle na raznim radijskim listama u čitavoj regiji.

Ovo će nam biti ukupno treće akusticiranje sa skupinom S3ngs – prvi put smo ih imali priliku ugostiti u svibnju 2011. godine u Rockmarku, da bismo u lipnju 2013. zajedno s njima priveli kraju treću sezonu Akustike.

Muziku podržava

Kako pjesme s aktualnog albuma zvuče u akustičnom obliku, riječka publika će imati priliku provjeriti na novom izdanju Akustike u Tunelu, 25. ožujka. Već tjedan dana kasnije, S3ngs će nam biti akustični i u Rockmarku.

Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava