Rundekov Cargo orkestar šest puta u Zagrebu u osam dana

1030

Nakon godinu dana omiljeni zagrebački Parižanin stiže ponovo u svoj grad. Cijeli zagrebački tjedan nazvan je “Plava turneja” i kao sto se to od Darka Rundeka može očekivati, donosi sjajne koncertne i multimedijalne nastupe u raznim prostorima i sa raznim izvođačima. Glavni koncert ove mini turneje desit će se u petak (05.12.) od 22 sata u klubu Pauk kada Darko Rundek i njegov internacionalni okrestar pripremaju ono sto su sami nazvali ‘najbolja zabava u gradu’.

Uz standardnu postavu Cargo orkestra pojavit će se i stari frendovi i suradnici Jakša Kriletić i Jurij Novoselić te jos poneki gost iznenađenja. Najbolja zabava u gradu donijet će, od svih zagrebačkih koncerata, najviše pjesama iz klasičnog Rundek / Haustor repertoara. Tako ćemo čuti i “Ruke” i “Apokalipso”, ali i stare dobre i nezaboravne “Moja prva ljubav”, “Neobičan dan” ili “Šejn”.

Cijeli koncert ‘podebljat’ će svojim projekcijama Biljana Tutorov, zato je ovo poziv svima da se pridruže ‘najboljoj zabavi u gradu’ uz Rundek Cargo orkestar. Više informacija o samom projektu možete pronaći na web stranici rundekovog Cargo orkestra.

Muziku podržava

Raspored nastupa Rundek Cargo orkestra:

Ponedjeljak 1.12. – Glipoteka HAZU

Srijeda 3.12. – Dom kulture Remetinec

Četvrtak 4.12. – Teatar Exit

Petak 5.12. – Klub SKUC Pauk

Nedjelja 7.12. – Veliki foyer HNK

Ponedjeljak 8.12. – Polukružna dvorana Teatra ITD

Muziku podržava