Queen of Sabe s albumom prvijencem u Rockmarku!

1242

Novi utorak u zagrebačku glazbenu knjižaru Rockmark dovodi nam (ponovno) Queen of Sabe, koja će nam 14. travnja u sklopu Akustike predstaviti svoj debitantski studijski album.

Sa Sabinom Herman smo do sada akusticirali već toliko puta da smo i prestali brojati, a toj nepoznatoj brojci ćemo pribrojati još jedno zajedničko druženje, čiji glavni povod je objava njenog albuma prvijenca “Tragovi”!Svoju priču započela je 2010. godine sa zamijećenim singlom “Mr. Fool”, a te iste godine nam je bila i prva gošća s kojom smo zasvirali prvu Akustiku u Rockmarku! Uslijedio je niz nastupa i predstavljanja publici, da bi onda 2013. objavila i svoj prvi singl na hrvatskom jeziku – “Tragovi“, i shvatila da joj i pisanje i pjevanje ‘po naški’ jako dobro leži. Ubrzo potpisuje diskografski ugovor s Croatia Records, objavljuje i drugi po redu singl “Nismo bogovi” te započinje s radom na svom prvom studijskom albumu.

Pod nazivom kao i spomenuti singl – “Tragovi”, album će svjetlo dana ugledati u petak, 10. travnja, a taj isti dan će ga uživo predstaviti i zagrebačkoj publici, u Vintage Industrial Baru.

Muziku podržava

Samo par dana kasnije, točnije 14. travnja, imat ćemo priliku čuti kako novi album zvuči u akustičnom izdanju, u sklopu nove Akustike uz Queen of Sabe!

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava