Punčke u zagrebačkom Rockmarku

681

Indie-rock trio Punčke novo je ime koje će u utorak, 26. travnja, nastupiti u sklopu Akustike, na pozornici zagrebačke glazbene knjižare Rockmark.

Djevojke su nedavno objavile novi studijski album, naziva “Ništa nije kako se čini“, koji će ovom prilikom kroz kratku svirku predstaviti u akustičnom izdanju. Kao i svaki put do sada, početak nastupa je u 19 sati, ulaz je slobodan, a za pohađanje je dostupan i Facebook event.Svoju glazbenu priču, ova je skupina iz Vinkovaca/Novske započela kao 6-eročlani sastav, da bi se 2009. oblikovale u tročlanu jezgru, koju čine Lucija (gitara/vokal), Ruby (bubnjevi) i Anja (bas). Krajem 2013. godine zaprašile su domaćom i regionalnom scenom, odličnim prvijencem “Sunčano s povremenom naoblakom“, nakon čega je uslijedio i niz zamijećenih nastupa, što uključuje i nastup kao predgrupa ljubljanskom i zagrebačkom koncertu skupine Queens of the Stone Age (2014.).

Početkom ožujka svjetlo dana ugledao je i njihov drugi po redu studijski album, “Ništa nije kako se čini”, najavljen singlovima i pratećim videospotovima “Ocean” i “Protiv nas”, a dostupan za slušanje na njihovoj Bandcamp stranici.

Muziku podržava

U svrhu što boljeg predstavljanja novog materijala uživo, djevojke već aktivno koncertiraju te pripremaju veliku zagrebačku koncertnu promociju, zakazanu za 14. svibnja u Tvornici kulture.

Jedna od njihovih koncertnih postaja ovog proljeća je i zagrebački Rockmark, gdje će 26. travnja nastupiti u sklopu Akustike, a publika će ih imati priliku čuti i vidjeti u rijetkom akustičnom izdanju.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni