Predstavljamo prvi hrvatski audio portal

1325

Iako se ideja zakuhavala mnogo prije, Audio-Lab je nastao 09. lipnja 2005. godine. Djelovanje Audio-Laba baziralo se na audio forumu koji se, na koncu, baš i nije proslavio. Naime, postojalo je već poprilično mnogo foruma koji su obrađivali srodne tematike, te izgleda nije bilo mjesta za još jedan. 24.tog listopada iste godine, BronZe otvara vrata kompletno novog portala s idejom stvaranja ‘Prve Hrvatske Audio Zajednice‘, organizira tim nadobudnih istomišljenika i započinje rad na Audio-Labu.

Audio-Lab je prvi hrvatski audio portal koji se bavi općom tematikom produkcije glazbe, kao i sa pratećim alatima – software i hardwareom, te svakodnevno donosi nove vijesti iz audio svijeta. Kako je Audio-Lab, zapravo, nastao 24. tog listopada ove godine, na samome se portalu još uvijek radi, te se baze s tutorialima i besplatnim instrumentima/efektima tek puni.

Svakom registriranom korisniku dozvoljeno je dodavanje tutoriala kao i samih VST instrumenata, odnosno efekata u download sekciju kako bi doprinjeli razvoju Audio-Lab zajednice. U pripremi je music.audio-lab sekcija – prostor gdje će svaki registrirani korisnik moći uploadati svoj uradak, dok će ostali korisnici moći isti streamat ili downloadat (stream prvenstveno radi prevencije krađe vaših uradaka), ovisno o želji korisnika, te ocijenit i napisati kritiku…

Posjetite i uključite se u rad Prve Hrvatske Audio Zajednice: Audio-Lab

Muziku podržava