Posebna set lista Pipsa za Gavellu

1069

Ulaznice za koncert grupe Pipschips&videoclips u kazalištu Gavella 3. veljače, puštene su u prodaju u ponedjeljak, 26. siječnja. Cijena ulaznica u pretprodaji je 65 kn, dok će na dan koncerta iznositi 75 kn i mogu se kupiti samo na blagajni Gavelle čije radno vrijeme je svaki dan, osim nedjelje, od 9:30 do 13:30 sati te od 17:30 do početka predstave. Važno je ponoviti da je broj ulaznica ograničen te da je svaka ulaznica numerirana.

Pipsi trenutno nastavljaju pripreme za koncert pripremajući posebnu set listu na kojoj će se naći i jedna nova pjesma “Onaj kojeg nema“. U međuvremenu se na Forumu web stranica grupe Pips Chips&Videoclips pokrenula zanimljiva tema u kojoj fanovi mnogu napisati svoju omiljenu set listu Pipsa.

Podsjetimo još jednom da će Pipsima u Gavelli pomoći majstor rasvjete Saša Mondecar, te ton majstor Marijo Simon Šuica, rame uz rame s Danielom Biffelom, redovitim toncem grupe. Sponzor koncerta je Duyvis Kikiriki, a medijski pokrovitelji Radio 101 (Powered by 20 years of Radio 101, koncert ulazi u popis akcija radija kojima će se obilježiti 20 godina emitiranja), Jutarnji list i music.vip.hr.

Nakon Zagreba Pipschips&videoclips nastupit će u pulskom Uljaniku, 6. veljače, a dan kasnije u Slovenskim Konjicama. Novi datum u koncertnom kalendaru je 19. veljače kada Pipsi gostuju u Dječjem kazalištu u Osijeku.

Muziku podržava