Policajci pred suspenzijom radi hvalisavog gitarista GN’R

domination
1632

Sigurno je da se znaju dobro zabavljati, potrošiti ogromne svote novaca, ali rock zvijezde nekad zbilja znaju biti i jako bedaste.

Gitarist Guns N’ Rosesa DJ Ashba odlučio je ovih dana zaprositi svoju djevojku – zgodnu Nathaliu Henao. Odlučio je to napraviti na spektakularan i romantičan način, ali je nakon svega napravio i jednu nesvakidašnju glupost.

Pazite ovo – čovjek je svoju izabranicu poveo na privatni let zrakoplovom oko Las Vegasa, a to mu je u znak dobre volje (a valjda i ponekog poznanstva) omogućila policija Las Vegasa. I sve bi vjerojatno prošlo u tajnosti, i vječito nezadovoljni porezni obveznici imali bi jednu stvar manje za prigovarati javnim službama, ali DJ Ashba je napravio početničku grešku.

Muziku podržava

Svojim potezom odlučio se pohvaliti na svim mogućim društvenim mrežama. A da nesreća za policajce bude još veća, napisao je i tko mu je to omogućio! Nije čak ni napisao samo Las Vegas Police Department, već je otišao toliko daleko da se svesrdno zahvalio pilotu David O’Learyu i tako predstavnike snaga reda i mira doveo u velike probleme.

Ekipi trenutno nad glavom visi suspenzija, radi korištenja policijskog helikoptera u privatne svrhe, a DJ Ashbi prijeti ‘nagrada’ za najgluplji potez jednog rock mladoženje.

Muziku podržava