Dok brojimo dane do godišnjih odmora i do mora (ako smo te sreće), ovoga vikenda imamo mogućnost malo ubrzati stvari i pobjeći iz metropole i okolnih gradova do predivnog nam Samobora, u koji Zagrepčani redovito pohrle kada se zažele promjene okoline.

Zašto baš u Samobor na Pine fest?

Ovoga petka i subote, 14. i 15. lipnja, u parku ispred Centra za mlade Bunker organizirat će se prvi samoborski Pine fest, s ciljem postavljanja ovog susjednog nam grada na festivalsku kartu Hrvatske. Iza Pine festa stoji Yem agencija koja će vam kroz potporu Grada Samobora ujedno omogućiti i besplatan upad na oba dana festivala.

Centar za mlade Bunker već ima kvalitetan i urbani koncertni program te je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice, mjesto zabave, informiranja, učenja i druženja. Upravo je zbog navedenih razloga postavljen odličan temelj da se Samoborcima omogući kvalitetan glazbeni festival te pojača kulturna ponuda, uz dakako priliku Zagrepčanima da se vikendom upute na izlete u susjedstvo i zabave uz neka od naših najjačih domaćih  glazbenih imena.

Muziku podržava

Line-up po danima, satnica i dodatni program

Da ne idete na slijepo, na jedno mjesto smo vam sakupili i informacije o samom programu za prvo izdanje Pine festa koji samo što nije krenuo.

Petak, 14. lipnja otvara Lika Kolorado u 19:15 sati, nakon njih nastupit će Nipplepeople u 20:15 te Pips, Chips & Videoclips u 21:30 sati. Vojko V na pozornicu stiže u 23 sata, a koncertni program prvoga dana zatvorit će High5 koji će se na pozornicu popeti u ponoć. DJ program i popratni sadržaji trajat će do 4 sata idućeg dana.

Cubies otvaraju drugi dan, tj. subotu, 15. lipnja, koncertom u 19 sati, a nakon njih će na pozornicu doći Mary May u 20 i Porto Morto u 21 sat. Hladno pivo počinje u 22:20 sati, a Krankšvester će zatvoriti prvi samoborski Pine fest svojim najvećim hitovima te će početi u ponoć. Kao i prvog dana, DJ i popratni program trajat će do 4 sata.

Osim after partyja na tri stagea, na programu vas čeka i Graffiti na gradele izložba. Također, u petak je na rasporedu i DJ Indy i Music bingo aktivacija, silent party te sve popularniji deep house projekt MYUZ. Subotu rezervirajte za Saturday karaoke fever, DJ Reu i silent party.

Više o samom prijevozu do festivala potražite na službenoj stranici Pine festa.

Muziku podržava