Ozzy Osbourne se uspješno oporavlja od teških prijeloma

1378

Ozzy Osbourne je u posljednjih nekoliko tjedana postao glavna glazbena vijest u Hrvatskoj. Od najave njegovog koncerta u Zagrebu u veljači, pa do nedavne teške nesreće kada se legendarni Ozzy cijeli polomio na svojoj farmi u Engleskoj. Posljednje novosti o njegovom zdravstvenom stanju kažu da se Ozzy osjeća “puno bolje”, ali da i dalje ostaje upitno d li će vječni rocker biti pušten doma svojoj obitelji za Božić.

Ozzy je ustao i dobro se oporavlja od nesreće kada je pao s bicikla na svojoj farmi kada je slomio osam rebara, ključnu kost i koščice u vratu. Dick Jack, doktor u bolnici Slough’s Wexcam Park kaže: “Gospodin Osbourne je puno bolje i nastavlja s kontinuiranim napretkom. Diše samostalno već pet dana, jede dobro i više nije prikovan za krevet.”

Ozzyev sin Jack je doletio iz Los Angelesa da bi posjetio oca, te se tako pridružio majci Sharon i sestri Kelly, sada već poznatima cijelom svijetu putem MTV-jevog showa “The Osborunes”. Ipak, jučer je glasnogovornik obitelji ostavio otvorenu mogućnost da će cijela ‘disfuncionalna’ obitelj Božić provesti zajedno kod svoje kuće. “Jack je stigao, tako da će svi biti zajedno, ali se za Ozzya sa sigurnošću još uvijek ne zna. To će bolnica morati odlučiti.”

Muziku podržava

Bivši frontmen Black Sabbatha je na intenzivnoj njezi od 8. prosinca kada je pao sa specijalnog otvorenog bicikla na svom imanju u Buckinghmshireu. Njegova supruga Shraron otkrila je prošli tjedan da će najvjerovatnije biti potrebno šest mjeseci prije nego što žilavi rocker bude opet onaj stari.

Otkako je Ozzy u bolnici, njegova pjesma je dosegla “Broj jedan” na britanskoj ljestvici singlova, a ostaje vidjeti da li će pjesma “Changres” postati i Božićni broj jedan (danas, u nedjelju izlazi nova top lista) u snažnoj konkurenciji Darknessa, i Michael Andrewsa. Naravno, svi koncerti Ozzy Osbournea i njegove ekipe zakazani za početak iduće godine, među njima i koncert u Zagrebu, otkazani su. Za sada nema nikakvih prognoza kada će se, i da li će se, turneja nastaviti.

Muziku podržava