Otvoren natječaj za sudjelovanje na AstroFestu 2008

771

Ovogodišnje, 3. po redu izdanje AstroFesta u Višnjanu održati će se 21. i 22. lipnja. Zaljubljenici u nebo i pripadajuća mu tijela, kao i astronomi amateri, organizirali su festival na dan ljetnog suncostaja – odnosno na najkraću noć u godini.

Glavna zbivanja odvijat će se na dvije lokacije: Tićan (3 kilometra od Višnjana) i Starogradski trg Budičin u Višnjanu.

Najveća novost ove godine glasi da je po prvi put otvoren natječaj za glazbeno sudjelovanje na festivalu. Mogu se prijaviti svi zainteresirani solo izvođači ili bendovi iz cijelog svijeta koji sviraju tribal, alternativnu odnosno new age glazbu, a do sada nemaju objavljen nosač zvuka koji je registriran za neku od diskografskih kuća. Pjesme moraju biti autorske, a sav zaprimljeni materijal ne vraća se pošiljateljima.

Muziku podržava

Natječaj je otvoren od trenutka objavljivanja, a svi zainteresirani trebaju najkasnije do 15. ožujka poslati CD s najmanje tri skladbe i kratku autobiografiju, a nakon što peteročlani žiri odabere sedam izvođača, isti će biti pozvani za sudjelovanje na manifestaciji gdje će se, uz pomoć komisije, proglasiti najoriginalniji bend i dodijeliti novčana nagrada od 5.000 kuna.

Prijave na natječaj šalju se na sljedeću adresu: Turistička zajednica Općine Višnjan, Trg Slobode 1, 52463 Višnjan. Za dodatne informacije možete se obratiti Uredu Turističke zajednice na br. tel: 052 449-142, fax br.: 052 449-504.

Za više informacija posejtite: AstroFestival.com

Muziku podržava