Otkriveni producent pokazuje smjer novog Korna

domination
673

Munky je već rekao da novi Korn ipak neće imati dubstep predznak, ali i upozorio da su uvijek znali eksperimentirati i da su i ovoga puta “jednom nogom u elektronskom stilu i da će zanimljive tehnike snimanja ipak izbaciti gitaru u prvi plan“.

Tako se čini da Korn još jednom okreću ploču u karijeri.

Osim što će ljetne festivale odraditi s Headom na gitari, bubnjar Ray Luzier je na NAMM konferenciji objavio još jednu zanimljivost. Na jednostavno pitanje koliko često mijenja činele, čovjek je rekao “naš novi producent Don Gilmore ima super sluh i voli isprobavati svašta, pa sam jednostavno u studio donio sve što imam…“.

Don Gilmore inač je producent kojeg su najčešće povezivali s melodičnim i ‘mekšim’ aspektom moderne rock muzike, a popis bendova s kojima je radio neke fanove je malo zabrinuo. Lacuna Coil, Linkin Park, Bullet For My Valentine, Good Charlote, pa čak i Avril Lavigne, samo su neka od imena koja je lansirao na vrhove top ljestiva, a hoće li to iziskivati promjenu moćnog i žestokog zvuka Korna? Valjda neće, ali poznavajući Korn, spremimo se na svašta…

Muziku podržava