Online video premijera – “Vampirko” Studio Frendo

Muzika.hr
598

Studio Frendo snimio je novi singl “Vampirko” koji opisuju kao ‘prvu hrvatsku vampirsku turističku brojalicu’.

Glazbu i tekst pjesme potpisuju Srđan Šegvić i Vojin Hraste, a spot je snimio David Lušičić.“Jednog popodneva u mjesecu rujnu, dok je ljeto već počelo pakirati svoje kufere, Nonna je bezbrižno čitala svoj omiljeni ljubić ne očekujući goste. Najednom joj se učini da čuje korake na svojim drvenim stepenicama. Spore, zastrašujuće korake.

Nije očekivala goste, jer sezona je već odavno završila i cijeli kvart je zadovoljno trljao svoje male prljave rukice. Nonna je ugasila svjetlo i instiktivno se zavukla pod svoj prašnjavi krevet iz Lesnine.

Muziku podržava

Ulazna vrata bijahu otključana, stoga je stranac lagano ih gurnuvši dugim noktima ušao u stan bez kucanja. Nonna je čula poznati zvuk tuširanja, zvuk koji joj je pružao utjehu svih ovih sezona, samo što je ovaj put bila vidno uznemirena i srce joj se bilo toliko uzlupalo da su joj se malo zarumenili ‘obrazi’. Osjećala je da nešto ne štima.

Vampir se satima tuširao u hladnoj vodi, a Nonna je taj prizor promatrala kroz ključanicu. Kada je završio s tuširanjem vampir se približi vratima kupatila. Ugledavši golog vampira s njenih nježnih ramena klizne satenska marama…”

.

Muziku podržava