Online video premijera – “Inače” Krešo i Kisele kiše

Muzika.hr
1946

Pogledajte online premijeru drugog videospota riječkih (ska) punkera Krešo i Kisele kiše za pjesmu “Inače“.

Nakon gotovo 15 mjeseci od prvog paljenja kamere, uskoro će prva obljetnica promocije videospota za pjesmu “Inače“. Ne bi to bilo čudno, da se tada uz održan veliki koncert i modnu reviju, spot zaista i prikazao mnogobrojnoj publici!Kako smo već pisali, bend je odavno imao premijeru ovoga videospota, iako spot nikad nije izašao. “Ljudska glupost i tehnički problemi su to spriječili. S obzirom na to da se spot snimao dulje od nove sezone ‘Game of Thrones’ (uz zamjene glumaca, ponavljanje snimanja pojedinih scena itd.), Krešo i Kisele kiše sasvim su zadovoljni, ali isključivo činjenicom da je spot napokon gotov” rekao nam je Kunda, trubač u bendu.

U spotu se osim članova benda pojavljuju ljupka Ivana Ševerdija, ikona riječke punk scene Nenad Korajlija – Iglica, njihov menadžer Vanja Kauzlarić – Ličo i jedan jedini i vječni Zoran Štajdohar – Zoff.

Muziku podržava

“Dio spota je snimljen na Trsatskoj gradini i svaka sličnost s drugim spotovima je sasvim slučajna! Dio je snimljen u ‘Fadili’ (Pečenjari Park na Zametu), našoj Meki i Medini i dio u lunaparku postavljenom na riječkoj Delti za vrijeme prošlogodišnjeg karnevala” dodao je trubač.

Pjesma se nalazi na albumu “Još ti nije jasno da ti nije kasno“, redatelji spota su Boris Rakamarić i KKK, a spot je snimao i montirao Boris Rakamarić.

Muziku podržava