Online video premijera – “Get It Back” Luminize

Muzika.hr
3649

Luminize su četiri djevojke iz Hrvatske koje svijetu žele dokazati kako je internacionalni uspjeh moguć za all-girl rock bend.

Matilda, Marcela, Irena i Tea upoznale su se kroz zborsko pjevanje i glazbenu školu. Nakon što je njihov učitelj gitare oformio boy bend, djevojke su ubrzo osjetile inspiraciju i oformile vlastiti bend te, uz pomoć istog učitelja, razvijale svoj zvuk. Ubrzo su uslijedile i naznake uspjeha – koncerti diljem Hrvatske, okolnim zemljama pa čak i u Australiji.Prvi singl “Kill It With Love” objavile su u rujnu prošle godine za nizozemski Stargate Music, a djevojke su se preselile u Haag kako bi bile što bliže svom produkcijskom timu i u potpunosti se posvetile glazbenoj karijeri.

Nakon potpisa ugovora za Universal Music, stiže novi “Get It Back“, a video za pjesmu možete premijerno pogledati na Muzika.hr.

“Ljudi nam govore kako je probiti se kao all-girl rock bend nemoguća misija. Vjerujemo da je sve moguće, dokle god si uporan te ciljano i vrijedno radiš, što je jedan od razloga našeg preseljenja u Nizozemsku” poručuje glavni vokal benda Marcela Orosi.

Muziku podržava