Novogodišnji doček uz Wild Boyse u Močvari

1022

Zagrebačka Močvara za Novu godinu organizira veliku feštu na dva flora – Opakom i Naopakom. Naopaki stage rezerviran je za dečke iz benda Wild Boys koji pripremaju veliki glazbeno-scenski spektakl uz vatromet emocija i impresivan repertoar koji uključuje legendarne skladbe poput “Dva”, “My Way”, “Great Pretender”, “Stand By Your Man”, “Final Countdown” i “Step By Step” uz koreografiju još neviđenu na ovim prostorima.

Kurt Fišer, Dick Petersen, Jürgen Zammorano, Uwe Ibrahimovich i Sebastian Petrov nakon dugo godina izbivanja iz Hrvatske napokon su se vratili u rodnu grudu! Dečki najavljuju koncert sezone i tvrde da će dati sve od sebe da osvoje i najzahtjevniju publiku.

Riječ je o petorici iskusnih glazbenika i plesača koji se u gotovo svim javnim istupima diče svojim lažnim biografijama tvrdeći da su punili koncertne prostore kao članovi kultne electro-pop skupine Polar Elephants, uz bok velikana poput A-Ha i Duran Duran ili nastupali uz Kylie Minogue i Shakiru kao plesači na njihovim svjetskim turnejama.

Muziku podržava

Opaki Stage bit će u znaku reggaea. Priprema se novogodišnji Reggaenerator, a za dobro raspoloženje bit će zaduženi DJ Jebiga i DJ Dubbud.

Besplatna Sangria teći će u potocima, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kuna, odnosno 100 kuna na staru godinu na blagani kluba.

Pretprodaja:
Kovač & Millenium, Masarykova 14
Močvara, Trnjanski nasip bb
Planet Music, Ilica 37
Mama, Preradovićeva 18
Plug & Play, Savska 9

Muziku podržava
Stisni