Novi salsa party u Zagrebu

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1582

Novi salsa party pod nazivom “SalsaZonesvaki petak će u Strossmayer Baru (Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu) od 21 sat nastojati okupiti sve salserose, salserosice, plesače, neplesače, slušače, kao i sve one željne dobre vruće latino atmosfere, na zajedničkome druženju koje će biti popraćeno vrelim ritmovima salse, bachate, merenguea i reggaetona te strastvenim plesom sve dok možete stajati na nogama.

Očekuje vas veliki drveni plesni podij na kojemu ćete se slobodno moći prepustiti ritmovima koje će vam puštati DJ Ricky, te mnoštvo događanja, od plesnih show-nastupa do koncerata. Gosti se mogu i opustiti uz promotivne cijene pića i koktela, te upoznati i družiti se s gostima Hrvatske i svjetske latino scene.

Informacije o svakotjednim događanjima, galerije slike sa partyja te više informacija o programu možete naći na web stranici www.salsacroatia.net/salsazone.

Muziku podržava

Prvi “SalsaZone” održat će se u petak 10. ožujka. Bit će to veliko otvaranje uz mnoštvo događanja. Naime, s obzirom na to da PK Los Mamberos 11. i 12. ožujka organiziraju veliku radionicu “Salsa Especial”, koja je ujedno i humanitarnog karaktera za Udrugu SMA.T, na partvju ćete moći upoznati instruktore Neeraja, Anitu, Dadu i Conny. Tom prigodom priustni će vidjeti njihove vrhunske show-nastupe, a naravno moći će i zaplesati s njima.

U subotu 11. ožujka 2006. PK Los Mamberos poziva vas na “Salsa Especial Party – Fiesta Del Mar!“, koji će se također održati u Strossmayer Baru. Dress code subotnje večeri – boje Kube, to znači plava za dečke, a bijela s crvenim detaljem ili obrnuto, za djevojke.

Muziku podržava