Novi DVD film The Beatlesa

1430

U izdanju EMI Musica u prodaji će se krajem rujna naći dugo očekivano DVD izdanje skupine The Beatles “Help“. Riječ je o njihovom drugom filmu čiju režiju potpisuje Richard Lester, ranije zadužen za “A Hard Days Night”.

Ovoga puta The Beatles postaju žrtve svjetske zavjere, nakon što na Ringovom prstu ostane zaglavljen tajanstveni žrtveni prsten. Članovi religioznog kulta, ludi znanstvenik i londonska policija kreću u potjeru za Johnom, Paulom, Georgeom i Ringom od Londona, preko austrijskih Alpi, pa sve do Bahama.

Ovo dvostruko DVD izdanje sadržavat će digitalno obrađeni originalni film s novim soundtrackom, te sat vremena dodatnog materijala koji između ostalog uključuje dokumentarac o nastanku filma. Od pjesama bit će uključeno sedam hitova ove skupine, poput “Ticket to Ride”, “You’re Going to Lose that Girl”, te “Help”.

U prodaji će se naći i specijalno izdanje filma “Help” koje će sadržavati reprodukciju tekstova originalnog scenarija, osam karata i poster, te knjigu od 60 stranica s rijetkim fotografijama i producentskim bilješkama.

Muziku podržava