Novi album Maksim Mrvice

1817

Nakon iznimnog uspjeha albuma “The Piano Player” koji je u Hrvatskoj u izdanju Dallas Recordsa dostigao platinastu nakladu, te rasprodane ljetne turneje, novi album Maksim Mrvice “Variations Part I & II“, izaći će u ponedjeljka 25. listopada.

Radi se o njegovom drugom izdanju za diskografsku kuću EMI Classics, koje donosi novu kolekciju klasičnih i pop tema, snimanu u Velikoj Britaniji i Hrvatskoj. Album “Variations Part I & II” okupio je niz uglednih skladatelja i producenata među kojima su Youth, Tolga Kashif i Tonči Huljić. Među 14 tema na albumu, svakako će najviše pozornosti privući posljednja nazvana “PagRag” koju je kao varijaciju na Paganinijevu glazbu napisao sam Maksim.

Inače, album “Variations I & II” krajem rujna, već je objavljen na tržištima Dalekog Istoka, gdje je album “The Piano Player” postigao visoke naklade i profilirao Maksima Mrvicu u superstara. Spektakularnu premijeru novog Maksimovog projekta, kuća EMI Classics organizirala je u Japanu i njoj je, kao i onoj prije dvije godine u Londonu, prisustvoao veliki broj novinara, diskografa i uglednika iz cijelog svijeta.

Muziku podržava

Nakon odlično prihvaćenog ljetnog singla “Olympic Dream” koji još uvijek vrlo visoko kotira na pojedinim glazbenim ljestvicama domaćih radija i televizija, Maksim Mrvica će novi album nastaviti promovirati s novim singlom “Kolibre” koji potpisuje Tonči Huljić.

Radijsku premijeru novog Maksimovog singla poslušajte već ove subote, 16. 10., od 14 sati u programu Otvorenog radija. Od slijedećeg tjedna singl će stići na sve domaće radio postaje, a video spot bi trebao biti snimljen do kraja ovog mjeseca.

Muziku podržava