Novi album grupe The House Of Love nakon 8 godina

580

She Paints Words In Red“, prvo je novo studijsko izdanje kultne britanske ’80s indie-rock skupine The House Of Love nakon punih 8 godina, a na tržište pod okriljem kuće Cherry Red Records stiže na samom početku travnja.

Album na kojem će se naći ukupno 12 pjesama, snimila su trojica članova iz originalne postave benda – vokalist i gitarist Guy Chadwick, gitarist Terry Bickers i bubnjar Pete Evans skupa s basistom Mattom Juryem.Ista je postava snimila i posljednji studijski album “Days Run Away” iz 2005. godine.

Popis pjesama:
A Baby Got Back On Its Feet
Hemmingway
She Paints Words In Red
PKR Purple Killer Rose
Lost In The Blues
Low Black Clouds
Money Man
Trouble In Mind
Never Again
Sunshine Out Of The Rain
Holy River
Eye Dream

Muziku podržava

The House Of Love osnovani su u Londonu 1986., a tijekom karijere do sada su objavili ukupno pet studijskih albuma, od kojih je najuspješniji bio drugi, istoimeni “The House Of Love” iz 1990. godine koji je dosegnuo 8. mjesto službenog britanskog charta te na kojem su se našla dva najuspješnija im hit-singla, “Shine On” (#20) i “Beatles And The Stones” (#36).

1988. bili su vodeći indie-rock bend u domovini. Postavu su mijenjali nekoliko puta, a svoj službeni raspad obznanili 1993., da bi se ponovo okupili točno deset kasnije te sa svojim aktivnostima nastavili sve do danas.

U travnju 1991. godine održali su koncert u Zagrebu, u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova.

Muziku podržava