Nikol, Luka i Vedran gosti Akustike u Rockmarku

1464

Novi utorak u zagrebačku glazbenu knjižaru Rockmark dovodi novo izdanje programa Akustika, a tom prigodom s nama će 13. svibnja akusticirati mlada pulska skupina – Nikol, Luka i Vedran.

Ovaj mladi i interesantan pulski trio nedavno se predstavio zamijećenim EP prvijencem, jednostavnog naziva “… and who are you?“, koji donosi ukupno pet pjesama ispunjenih melankolijom i predivnim vokalom Nikol Ćaćić, uz pratnju Luke Šipetića i Vedrana Grubića na akustičnim gitarama.Novo EP izdanje predstavili su singlom “Guide Me Home“, a upravo u toj pjesmi su ugostili Dušana Kranjca (2Cellos) za bubnjevima i Sandra Peročevića na kontrabasu, a čitavo izdanje produkcijski potpisuje Marijan Jelenić (Nola).

Krajem siječnja Nikol, Luka i Vedran su bili dio Akustika programa u Tunelu, kada su uspješno popunili i očarali riječki klub, a ništa manje ne očekujemo niti u Rockmarku. Ovo će im biti treće po redu akusticiranja s nama, a po prvi put smo ih imali priliku ugostiti prošlo ljeto, u sklopu Akustika@Terraneo pozornice, što im je ujedno bio i prvi zajednički nastup u današnjem obliku!

Muziku podržava

Početak svirke je u 19, a ulaz je slobodan.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava