Napokon izlazi novi album Axlovih Gunsa?!

domination
1993

“Ove godine, ljudi će čuti nešto glazbe” izjavio je Axl Rose za Rolling Stone. Naravno, ‘ozloglašeni’ rokerski samotnjak time se osvrnuo na desetogodišnje iščekivanje toliko priželjkivanog albuma Guns N’Roses “Chinese Democracy“. “Bit će to vrlo kompleksan album” kaže Rose, specijalni gost iznenađenja na Kornovoj turneji.

“Pokušavam nešto drugačije. Neki aranžmani zvuče kao Queen, pa će neki reći ‘Ovo uopće ne zvuči kao Axl Rose, ne zvuči kao Guns N’ Roses! Ali, barem nekoliko pjesama će vam se sigurno svidjeti!” govori Axl.

Sve u svemu, prije odlaska na tuđe projekte, Axl želi dovršiti svoj, te kaže da je blizu tome. “Radimo na 32 pjesme od kojih je 26 već gotovo.” Za sada se spominje brojka od 13 pjesama koje će se naći na albumu, među kojima se kao favoriti izdvajaju “Better“, “There Was A Time” i “The Blues“.

Muziku podržava

Što se tiče ponovnog okupljanja njegovih bivših kolega iz benda, Axl smatra da je to gotovo nemoguće i kaže: “Sa Slashom nisam razgovarao gotovo deset godina. Volim ga i uvijek sam htio ostaviti dojam kako je on odlična osoba, ali… Ipak, neki dan sam se čuo sa Izzyjem.”

Bilo kako bilo, Axl daje neke naznake da bi se uskoro današnji GN’R mogli zaputiti na nekakvu turneju. “Koji god festival se održava, uvijek se od nekud provuče glasina da ćemo i mi nastupati. Tko zna, možda se ovaj put nešto i dogodi…”

Muziku podržava