Najkraći hrvatski video spot – 77 sekundi golubljeg leta na usnoj harmonici

1857

Grupa Little Pigeon’s ForHill Blues ima video spot za naslovnu pjesmu s albuma “Pigeon’s Flight“. Autorski instrumental Tomislava Golubana vizualno nam približuje Zoran Stajčić koji je pod cijenu posebnih efekata, neustrašiv pred ptičjom gripom, satima vrebao golubove u kvartu.

“Golubov let” na usnoj harmonici traje cijelih 77 sekundi i time postaje najkraći hrvatski video broj. To je inače drugi singl s albuma prvijenca Little Pigeon’s ForHill Bluesa, i drugi spot koji za njih potpisuje Zoran Stajčić.

Promocija spota održat će se u subotu, 8. travnja na mjestu s kojeg je prvi zagorski blues album prije 343 dana i poletio u svijet – restoranu Kod Golubeka u Zaboku, točno u 20:30. Zagorski Blues Malog Goluba će promociju 77 sekundi video uratka obogatiti bitno dužim furioznim koncertnim nastupom. Atmosferu “Kod Golubeka” upotpunjuje izložba fotografija Gorana Popovića i Martina Turka.

Muziku podržava

“Pigeon’s Flight” od ovog tjedna možete uloviti na nacionalnim i lokalnim TV postajama, a zagorske golubove osim u subotu u Zaboku možete pogledati i na sljedećim nastupima:

21.4. Jazz Caffe Forum, Sesvete
26.4. Purgeraj, Zagreb
4.5. BP Club, Zagreb

Muziku podržava