Najavljen jubilarni 40. međunarodni sajam knjiga i učila – Interliber

277

Najomiljeniji sajam za sve generacije Interliber ove godine obilježava svoje jubilarno 40. izdanje koje će popratiti i posebno osmišljen program.

Posjetitelje, kao uvijek očekuju puni paviljoni s više od 300 izlagača, novi naslovi i predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se od 7. do 12. studenog odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Muziku podržava

 

Ulaz će, kao i do sada, biti besplatan za sve posjetitelje. Prošlogodišnje izdanje sajma posjetilo je oko 130.000 zaljubljenika u knjigu za koje je organizirano preko 200 pratećih programa i dolazak stotinjak gostiju na izložbene prostore izlagača.

Atraktivnosti Interlibera doprinijet će i Znastveni kvart, posebno osmišljen dodatni sadržaj, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Više o svemu možete pronaći na stranici Zagrebačkog velesajma ili na službenoj facebook stranici Sajma.

Muziku podržava