3 stvari zbog kojih ne smiješ propustiti Zagreb Music Conference

  686

  Zagreb Music Conference

  Besplatno
  Datum i vrijeme: Petak, 1.6.2018. @ 12:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Zagreb Music Conference

  Besplatno
  Datum i vrijeme: Subota, 2.6.2018. @ 12:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Ovoga petka i subote, 1. i 2. lipnja, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru održat će se sada već treća po redu glazbena konferencija Zagreb Music Conference, a upad je besplatan za sve posjetitelje. Izdvojili smo ti tri najzanimljivija gostovanja i predavanja inozemnih i domaćih snaga glazbene industrije, dok cijeli program konferencije možeš pronaći ovdje.

  1Produkcija za najveća svjetska imena


  Običnom puku ime Hans-Martin Buff ne znači puno, no iza ovog njemačkog audio inžinjera krije se velika karijera tijekom koje je surađivao s najvećim svjetskim glazbenim zvijezdama. Buff je četiri godine proveo kao osobni audio inženjer Princea, a tijekom tog perioda nije bio odgovoran samo za njegova djela, već i za studijske poslove svjetski poznatih umjetnika i bendova kao što su No Doubt, Chaka Khan i Larry Graham. U svojem predavanju prenijet će svoja iskustva i mudrosti koje je sakupio u radu s najvećima.

  2Influenceri u glazbenoj industriji

  Foto: Bernarda Murn

  Luka Kerečin s našeg portala, zadužen za influencer marketing u sklopu Muzika Influencer Lab-a te rad s brendovima kroz Muzika in-house agenciju, moderirat će panel na temu influencera u glazbenoj industriji. Saznaj zašto je digitalna prisutnost i pismenost glazbene industrije neizbježna za njihov razvoj, kako svijet glazbe može koristiti influencere te što podrazumijeva rad jednog influencera. Svoja će znanja i iskustva na tu temu prenijeti glazbenici i influenceri Mirela Priselac Remi i Fil Tilen te radijska voditeljica Ivana Mišerić.

  3Svijet skladanja glazbe za hollywoodske filmove

  Koliko je glazba važan dio filmske industrije i kako dolazi do njenog stvaranja, saznat ćemo od Vukovarčanina Gorana Dragaša. On se svojim radom probio do samoga vrha, a njegovu glazbu možete čuti u velikim hollywoodskim blockbusterima kao što su Spiderman, Star Wars, Pirati s Kariba, Logan… Kao dio američke boutique agencije Audiomachine skladao je glazbu za preko stotinu trailera i preko šesto TV emisija diljem svijeta.

  53 Shares