Veliko veselje se sprema – nakon 30 Seconds To Mars, i Dredg stižu na Mars Festival!

  4219

  Mars Festival: 30 Seconds to Mars, Dredg…

  230Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 10.6.2011. @ 17:30
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Fanovi i šira publika još uvijek se privikavaju na činjenicu da će na ovogodišnjem izdanju zagrebačkog Mars Festivala, premijerno u ovom dijelu Europe nastupiti velikani 30 Seconds To Mars, a stiže još jedna velika najava.

  Tog željno iščekivanog 10. lipnja u dvorištu Jedinstva i klubu Močvara, na pozornici će im se pridružiti i jedan od najcjenjenijih alt-rock bendova – kalifornijski Dredg!

  Dredg uživaju veliku naklonost publike iz svih podsmjerova rocka, pa čak i metala i jazza, a osim što na turneji promoviraju skori album “Chuckles and Mr. Squeezy“, bit će to prilika da predstave sve što su radili od davne 1993. kada su osnovani. Albumi kao što su “El Cielo”, “Catch Without Arms” i “The Pariah, The Parrot, The Delusion” već sada se smatraju definicijama žanra. Ne treba ni naglašavati – i njima će to biti premijerni nastup na ovim prostorima.

  Muziku podržava

  Osim Dredga, čijim dolaskom Mars Festival nesumnjivo postaje jedan od najzanimljivijih festivala u regiji, još imena se pojavilo u programu, pa će publika čuti i zagrebačke rock-hardcore face Igut, te banjalučke stonere Tanker, pored već najavljenih Stonebride, Vatre, Diskurza i Nine Romić.

  Ulaznice po cijeni od 230 kuna je moguće kupiti u Dallas Music shopovima diljem Hrvatske, te u
  Zagrebu: glazbena knjižara Rockmark, Dancing Bear, Dirty Old Shop i na
  svim Eventimovim prodajnim mjestima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 200 kuna.

  Muziku podržava