U Zagreb stiže Sum 41

  7017

  Sum 41 + Kinoklub

  150Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 29.6.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Domaća koncertna mega-sezona dobila je još jedan zanimljiv datum. U srijedu 29. lipnja u Boogaloo Club po prvi puta u karijeri stiže kanadska punk-rock atrakcija Sum 41.

  Uz nekoliko EP-a i pet albuma, izbacili su i dva live izdanja, koja najbolje pokazuju njihovu najveću vrijednost i reputaciju – ‘jedan od najboljih live bendova današnjice’. Ovom prilikom promoviraju svoj zadnji i najzreliji album “Screaming Bloody Murder“.

  Sum 41 su sceni poznati po suradnjama s Metallicom, Iggy Popom, Motley Crueom, Tommy Leeom, Rob Halfordom, Tenacious D, a široj javnosti po pjevačevu kratkom braku s Avril Lavigne, ali i šokantnom odlasku u ratom pogođenu Republiku Kongo. Tamo su otišli u sklopu dobrotvorne akcije snimiti dokumentarac o djeci i mladima usred građanskog rata, no gotovo i ostavili svoje živote jer su se našli usred bobunjeničkih borbi. Inspiriran tim dogođajima nastao je i njihov album “Chuck” iz 2004. godine, imenovan po mirotvorcu Charles “Chuck” Pelletieru, koji ih je izvukao iz ratnog kaosa.

  Muziku podržava

  Po mnogočemu specifičan bend, Sum 41 su vijest o gostovanju u Zagrebu objavili prije par dana na službenoj stranici, te i prije nego se uopće javio lokalni promotor – prodali 15% ulaznica za ovaj koncert!

  Kako bi bili dio ograničenog broja od 1200 ljudi koji će popuniti Boogaloo, odmah se pobrinite za svoju ulaznicu (cijena: 120 kuna, nakon 1.6. bit će 150 kuna) u Eventimu (u Zagrebu
  – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 110 kuna.

  Muziku podržava