U petak posljednja projekcija “Sretnog dijeteta” uz koncert

  1123

  U petak održana press konferencija donijela je predstavljanje CD-a “Sretno dijete” u izdanju Croatia records. Dvostruki CD donosi čak 38 pjesama i pravi je soundtrack tj. pjesme se pojavljuju istim redosljedom kao i u filmu. Koncertna promocija održat će se u Pauku u petak 30. travnja od 20 sati kada će svirati neki od aktera filma i CD-a, a CD će se moći nabaviti po promotivnim cijenama.

  Ulaznice (čiji je broj strogo ograničen) krenule su sa pretprodajom ekskluzivno u subotu u 10 sati u knjižari SC, Savska 25. Cijena ulaznica za sva događanja u Pauku, Skucu i Forumu je 70 kuna u pretprodaji, a samo prvih 300 sretnika koji kupe ulaznice moći će pogledati posljednju projekciju filma “Sretno dijete“, dok će svi ostali uživati u velikom koncertu, nagradnim igrama, slušaoni, neprikazanim scenama iz filma itd.

  Ako koja ulaznica preostane cijena će joj na blagajni Pauka biti 90 kuna. (Poučeni primjerom nedavnog koncerta Hladnog Piva preporučamo svima da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice)

  Muziku podržava

  Pretprodajna mjesta (od ponedjeljka 26.04.) su CD shop Croatia records, Dancing Bear, Dallas, Sirius, Knjižara SC i Shoe-be-do.

  Najveći novovalni koncert od 80-tih počet će od 22 sata (točno), a ulaz u sve prostore Studentskog centra, Pauk, Skuc i kino Forum je od 20 sati. Na koncertu nastupa pet sjajnih izvođača – Renato Metessi, Davorin Bogović, Vlada Divljan i Le Cinema, Jura Stublić i Film i Pozdrav Azri.

  Muziku podržava