Trivium na proljeće u Tvornici

  U sklopu europske turneje, u zagrebačku Tvornicu kulture 1. travnja iduće godine dolazi američki sastav Trivium, jedan od trenutno najzanimljivih bendova na metal sceni.

  Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi i djeluju od 1999. godine. Poznati su po stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Prvi album “Ember to Inferno” objavili su 2003. godine za manje poznatu diskografsku kuću Lifeforce, a 2004. potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. Posljednji album “The Sin and the Sentence” objavljen je 20. listopada ove godine.

  Muziku podržava

  Kao posebni gosti na ovoj turneji dolaze hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju drugi album “Nightmare Logic” i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju prvi album “Animus”.

  Akcijske cijene ulaznica iznose 160 kn do 1. prosinca, od 2. prosinca će ulaznice koštati 190 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava