Komičar Russell Peters stiže u Lisinski

  324

  Russell Peters

  275Kn – 350Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Utorak, 26.6.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: K.D. Vatroslava Lisinskog Zagreb , Trg Stjepana Radića 4

  Proslavljeni kanadski stand up komičar s holivudskom adresom Russell Peters dolazi po prvi puta u Hrvatsku u sklopu svjetske turneje “Deported“. Datum ovog velikog eventa je 26. svibnja, a lokacija zagrebačka dvorana Lisinski, dok će sama turneja trajati čak dvije godine.

  Russell je karakterističan po opisima svoje anglo-indijske obitelji od kojih se mnogi dijelovi baziraju na etničkim, rasnim, klasnim i kulturološkim stereotipima. Prvi je stand up komičar koji je dobio svoj show na Netflixu, a veliki plus u njegovoj karijeri bili su skečevi s nastupa.

  Muziku podržava

  Osim toga, kao član Russellove ekipe u Hrvatsku također premijerno dolazi američki komičar Jake Johannsen. Poznat je po istančanom, inteligentnom stilu i sposobnosti da najobičnijim elementima da novi smisao ili vas zainteresira za lude teorije. Čovjek protiv stroja, vanzemaljci i veze, samo su neke od Jakeovi tema: “Govorim o stvarima s kojima se svako može poistovjetiti i imam svoje viđenje gdje leže problemi.”

  Druga osoba koja se izdvaja u Russellovoj ekipi je DJ Spinbad, čovjek koji je zadužen za glazbenu kulisu. Nastupao je u više od 50 zemalja diljem svijeta, a glazbene ikone poput DJ-a Jazzy Jeffa i preminulog DJ AM zvali su ga “najdražim DJ-em” mahom zbog tehničkih majstorija, sposobnosti da napravi odličan tulum i glazbene svestranosti. Službeni je DJ Petersa pa se pojavio na nekoliko njegovih DVD-a, a producirao je i originalni glazbeni soundtrack za Netflixov dokumentarac “Russell Peters vs. The World”, kao i za specijal “Almost Famous”.

  Posljednjih 300 ulaznica po cijeni od 120/170/220kn potražite u Aquarius Music shopovima, na blagajni dvorane te on-line putem ulaznice.hr i na prodajnim mjestima Entrio (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark)

  31 Shares
  Muziku podržava