Sirup Live u svibnju mjesecu

  2581

  Sirup live: ABOP (After je bolji od partija)

  25Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 5.5.2011. @ 23:00
  Mjesto održavanja: Sirup Zagreb , Koturaška ulica 1

  Početkom ove godine krenula je nova večer u klubu Sirup pod nazivom Sirup Live kroz koju se predstavljaju bendovi urbane, klupske glazbe, s naglaskom na domaće snage.

  Ono po čemu je program poseban je činjenica da će sva glazba tih večeri biti izvedena isključivo uživo.

  Program je nastao iz želje da se pruži prilika, kako priznatim, tako i neafirmiranim umjetnicima da se predstave u klupskom prostoru pred širim auditorijem. Sirup će se tih večeri pretvoriti u pozornicu na kojoj možete gledati i slušati originalne live nastupe bendova i producenata iz Hrvatske i regije.

  Muziku podržava

  Ovisno kojim i kakvim instrumentima, odnosno ‘alatima’ će se umjetnici koristiti, te u kojem sastavu nastupati, tako će se svaki četvrtak kada je Live na repertoaru mijenjati i izgled pozornice kluba.

  Zajednički svim izvođačima je klupski zvuk koji je na neki način uključen u njihov repertoar. Svaku od Sirup Live večeri otvoriti će bend za kojim će uslijediti pomno odabrani solo ili višečlani izvođači.

  Mjesec svibanj otvorit zagrebački bend ABOP (akronim za ime After Je Bolji Od Partija),
  odnosno ‘petoricu izmoždenih činovnika koji su se zakoračivši u treću
  dekadu prisjetili lijepih vremena presnimavanja kazeta Chemical
  Brothersa, puštanja korijenja uz Moon Safari i znojenja uz Born Slippy’.

  Jedan četvrtak u svibnju bit će rezerviran i za Surku koji nakon trube kao prvog instrumenta sjeda za bubnjeve. Iza njega je suradnja s velikim brojem stilski različitih izvođača (Sick Swing Orchestra, Buđenje, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Hari Rončević…), a u posljednje vrijeme nastupa s Geginim Picigin Bendom, bavi se glazbenom produkcijom te novim beatbox projektom s kojim nastupa po klubovima.

  Na pozornicu će se popeti i Lady Friends and Flowers koji, kako sami kažu, ‘pokušavaju pisati pjesme o ženama i muškarcima’ i čiji članovi ‘žive u gradu i zemlji’, te Las Balkanieras, ženski ‘Balkan power pop’ trio s motom “Hrana, ljubav i glazba”.

  Dodatne informacije možete pronaći na stranicama Sirupclub.com.

  Muziku podržava