Roisin Murphy i Digitalism zvijezde Electronic Beats Zagreb

  5914

  Electronic Beats Zagreb: Roisin Murphy, Digitalism, When Saints Go Machine, Totally Enormous Extinct Dinousaurs, How Convinient, DJ Itch

  100Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 25.11.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  U sklopu Electronic Beats Zagreb festivala u Tvornici kulture nastupit će nekoliko inozemnih i domaćih izvođača među kojima je i bivša pjevačica Moloka.

  Electronic Beats održat će se 25. studenog s profiliranim imenima svjetske elektronske scene, kao i izvođači u usponu koje podržava i promovira ovaj glazbeni program.

  Roisin Murphy će se predstaviti samostalnim projektom u kojem DJ-ira, VJ-ira i pjeva zabavljajući publiku hitovima poput “You Know Me Better” i “Overpowered”. Roisin je na svjetskoj glazbenoj sceni poznata kao pjevačica i tekstopisac Moloka, nakon čijeg razlaza nastavlja samostalnu karijeru radeći s producentima poput Matthewa Herberta i članovima Groove Armade.

  Muziku podržava

  Prošlogodišnji gosti Hartera festivala Digitalism dolaze u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju novi album “I Love You, Dude“.

  Osim glavnih izvođača, domaćoj će se publici predstaviti i članovi dance electro pop grupe When Saints Go Machine. Nakon izdavanja debitantskog albuma 2009., grupu je pod svoje okrilje uzeo poznati njemački label !K7 Records za koji su u lipnju izdali drugi po redu album Koknylie. Totally Enormous Extinct Dinosaurs ime je možda najmanje poznato hrvatskoj publici, no ovaj londonski izvođač već je dobio pažnju producenta Joea Goddarda iz Hot Chipa, Annie Mac s BBC Radio One, te Justina Martina koji je remiksirao T E E D single Household Goods.

  Uvod u glazbenu priču pripao je zagrebačkom bendu How Convinient koji će publici predstaviti svoj LP “Sexes”, dok će posjetitelje tijekom pauza zabavljati DJ Itch.

  Ulaznice za festival u Zagrebu mogu se pronaći na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica) po cijeni od 100 kuna, dok će na vratima biti potrebno izdvojiti 120 kuna.

  Uskoro će se u prodaji naći i ograničena količina od 250 ulaznica po cijeni od 80 kuna, koje će se moći kupiti u T-Centrima Cvjetno, Hoto i City Center One.

  Muziku podržava