Raspored Vocal Marathona na Trsatskoj gradini

  1419

  Vocal Maraton: Zbor Josip Kaplan, Imperial College Choir

  Datum i vrijeme: Četvrtak, 1.9.2011. @ 20:30
  Mjesto održavanja: Trsatska gradina Rijeka , Petra Zrinskog bb

  Prvi međunarodni a cappella susretiVocal Marathon” održavaju se u sklopu programa “Ljeto na Gradini” od 1. do 3. rujna u Rijeci.

  Susreti pokrivaju tri dana događanja nazvanih Welcome (dan dobrodošlice), Contest (dan natjecanja) i Awards (dan nagrada).

  Prvog dana susreta koncert će zajednički održati zbor Josip Kaplan iz Rijeke te Imperial College Chamber Choir iz Londona. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

  Muziku podržava

  Drugoga dana prijavljeni sudionici – The Techtonics, The Slash, Aquabella, Capella’A, Die Zuckerröhren, LubriCanti, Akvarel, vokalna skupina Octachord te beatboxeri fii & Surka – natjecat će se u tri kategorije: pop/comedy, jazz/gospel/soul te beatbox.

  Ocjenjivat će ih žiri u sastavu Tomaž Kozlevcar (slovenski vokalni aranžer i pedagog), Željen Klašterka (glazbeni urednik Hrvatske televizije) i Olja Dešić (umjetnicki ravnatelj festivala), a svoje ocjene dodjeljivat će i publika. Želite li biti u njoj, potrebno je izdvojiti 35 kuna.

  Posljednjeg dana festivala održat će se koncert svih sudionika koji će se publici predstaviti svojom najboljom izvedbom, nakon čega će se proglasiti pobjednici. Cijena ulaznice za ovaj dan iznosi 50 kuna.

  Svi detalji i informacije na web stranicama Vocalmarathon.com.

  Napomena za 2. rujna: Zbog loše vremenske prognoze, natjecanje će se održati u Narodnoj čitaonici Trsat. Početak u 18 h. Ulaznica 35 kuna.

  Muziku podržava